1987
 ble Fellesinvest AS stiftet av en lang rekke foreninger og deres tillitsvalgte for å lage en foreningsservice i Oslo for Donaldistene, Osloungdommens Riksmålsforening, Ungdommens Riksmålsforening, Oslo Forsvarsforeningens Ungdom, Norsk Tollmuseums Venner, Oslo Tegneserieforum, Norsk Tegneserieforum m.fl. Først i lånte lokaler hos restaurant La Provence og i Norges Forsvarsforenings Hus i Sporveisgt. 2.

1988

 ble det leiet større kontorer for servicekontoret i 4. etasje i Dronningens gate 23


1989

 ble servicekontoret utvidet med et foreningsantikvariat under navnet Fellesantikvariatet.

Dronningens gate 23 "Kap Gaarden" med tegneseriebutikken

Pretty Price i 1. etg. og Fellesinvest AS i 4. etg.

1990

 kjøpte selskapet et gammelt kolonialforretningslokale på 75 kvm. i kjelleren i Westye Egebergs gate 8c ved gamle Aker kirke for å etablere et foreningshus som bl.a. huset Det nasjonale Tegneseriearkivet og felles møtelokaler og kjøkken.

1996 
ble lokalet i Westye Egebergs gate solgt og selskapet kjøpte et hjørnelokale på 400 kvm. over to plan i Langes gate 7 med plass til antikvariatet i 1. etg. og, alle foreningene og det nystartede Tegneseriemuseet i Norge i kjelleren.

1998

 solgte selskapet lokalene i Langes gate 7 da sameiet planla uhyre kostbare fasadeoppussinger som ville gi skyhøye fellesutgifter. Selskapet fikk tilbud om å kjøpe Olavsborg kurs- og konferansesenter i Gråkamveien 10 a i Holmenkollåsen.

Der etablertes Norges første bokhotell under navnet Bokborgen AS. Det ble drevet hotell, restaurant og antikvariat med bøker og kulturelle arrangementer i alle rom på 1.000 kvm.